Sådan foregår ansættelsesprocessen


Hos vikarkonsulenterne går vi altid den ekstra mil for at sikre professionel og effektiv kommunikation, der skaber tryghed for vores vikarer. Dette gør vi blandt andet, gennem et meget effektivt og grundigt ansættelsesforløb, som sikrer at vi kender hver enkelt vikar og kan sikre det rigtige match mellem virksomhed og vikar. Tilmeld dig her på vores hjemmeside

Herunder på hjemmesiden kan du udfylde vores simple kontaktformular. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale tid til en samtale.

Samtale med vikarkonsulenterne

Du kommer ind til en samtale, som typisk foregår på vores fysiske kontor i Fredericia, hvor vi taler nærmere omkring dine ønsker, behov og hvad du kan forvente i et vikarjob.


Du underskriver kontrakt

Efter en vellykket samtale, får du tilsendt kontrakt og adgang til vores vagtapp, Smartplan hvor du kan se og byde på tilgængelige vagter.

Din første vagt

Nu har du officielt fået godkendt din første vagt i Smartplan, og kan møde ind på arbejdspladsen til aftalt tid. Vi sørger selvfølgelig undervejs for tæt kontakt for at du kan føle dig tryg i jobbet. God arbejdslyst