Vores historie

Hos Vikar konsulenterne er mennesket i fokus og vi værner både om vores vikarer og samarbejdspartnere.

Vores vikar rejse startede tilbage i 2014 hvor vi dygtiggjorde os med pædagogiske specialopgaver.

I dag favner Vikar konsulenternes dygtige og erfarne team arbejdsopgaver med:

  • Skærmning
  • Psykiatriske patienter
  • Udviklingshæmmede
  • domsanbragte
  • Misbrugere
  • Reaktive borgere
  • Bosteder, opholdssteder og bofællesskaber

Det klarer vi med et stærkt fagligt team med erfaring indenfor familieterapi, chok- og traumeterapi, handicaphjælp, sygeplejerskefaget, sagsbehandling, mentor og misbrugskonsulenter.

I dag har Vikar konsulenterne udvidet deres portefølje af engagerede vikarer til at favne andre arbejdsopgaver indenfor:

  • Lager og logistik opgaver som pluk, pak eller kørsel med maskiner.
  • Eventarrangementer, hvor der er behov for fx. bartendere og personale til andet forefaldende arbejde.

Vi tilbyder også længerevarende vikarløsninger, ved langtidssygemeldinger, kursusforløb eller hvis I ønsker at en vikar, der indgår fast i vagtplanen.

Teamet

Kennet, den pædagogiske leder

 

 

Kennet er organisationens krop. Han laver/plejer relationerne til virksomhederne og er lidt af en kendis i Fredericia.

Han er en ildsjæl, der brænder for menneskers udvikling – særligt for dem der ofte bliver overset i samfundet eller døjer med særlige sociale udfordringer.

Kennet er uddannet pædagog og har mere end 25 års erfaring som mentor for socialt udsatte. Hvis du kan fange ham udenfor et møde, så er han enten ude og pleje organisationens relationer eller laver socialt arbejde på bosteder og hos borgere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicoline, Kontoransvarlig

 

 

Nicoline er organisationens hjerte og holder pulsen på alles trivsel. Hun er den første kontaktperson I møder, og det er hende, der tager akuttelefonen på alle tider af døgnet. Hun hopper selv gerne i arbejdstøjet og har også erfaring indenfor det socialpædagogiske felt.

Nicoline er også limen, der holder Vikar konsulenterne sammen og holder overblikket i hverdagen.

 

Vores vikarer

“Arbejdet med specialiserede pædagogiske opgaver har været en utrolig rejse for mig. Ikke alene værdsætter jeg den fleksibilitet, det giver, men jeg finder også en enorm tilfredsstillelse i at kunne gøre en forskel i andres liv hver dag. I øvrigt er det helt særlige ved jobbet er det bånd, jeg har dannet med mine kolleger – de er blevet mere end bare kolleger; de er nu som familie. Sammen tackler vi udfordringer, fejrer sejre og vokser både personligt og fagligt. Jeg kunne ikke have bedt om et bedre team at være en del af.”

-Joe, Uddannet pædagorisk assistent og vores vikar siden 2016

Vikar i Frederica

Vi elsker Fredericia – vi er Fredericia og vores netværk er her.

“Fredericia er en by hvor der både er plads til natur, byliv og erhvervsliv. Fredericias volde og strand gør det nemt at finde ro i hverdagen, og her er det trygt at være. Byens geografiske placering i landet gør det nemt for byens indbyggere at besøge Danmarks ydre byer hurtigt og nemt. Som født og opvokset i byen, har jeg en stor kærlighed til byen og støtter det lokale forenings- og erhvervsliv. ” Her står vi sammen.”

– Vikar Konsulenterne

Vores værdier

Personlige relationer

Vi lægger vægt på personlige relationer med vores kunder og vikarer. Relationer der gør, at vi kan matche de rette vikarer med den rette virksomhed og arbejdsopgaver. Vikar konsulenterne består af et tæt-knyttet team, hvor personlig og direkte kontakt altid er i fokus

Dit lokale valg

Vi elsker Fredericia og har alle vores relationer i Trekantsområdet. Både vores vikarer og virksomheder bor her, så der er kort afstand mellem arbejdspladsen og vikaren

Tryghed og ansvar

Du kan trygt slippe bekymringerne og overlade os ansvaret i rekrutteringsprocessen.

Vi holder altid et personligt møde med alle vikarer inden start, og matcher jer i fællesskab med en vikarløsning, der dækker jeres behov, så I får en vikar, der trives på jeres arbejdsplads

Den gode ansøgning

En god ansøgning er en vigtig del af processen, når du søger job, praktikplads eller optagelse på en uddannelsesinstitution. Denne ansøgning skal overbevise modtageren om, at du er den rette kandidat til stillingen eller programmet. Her er nogle generelle retningslinjer for at skrive en god ansøgning:

Læs mere »

Hvad er Social-og sundhedsfagligt personale?

Social- og sundhedsfagligt personale refererer til en bred gruppe af fagfolk, der arbejder inden for social- og sundhedssektoren. Disse fagfolk spiller en vigtig rolle i at støtte og pleje mennesker med forskellige sundheds- og sociale behov. Nogle af de mest almindelige typer af social- og sundhedsfagligt personale inkluderer:

Læs mere »

Det gode CV

At udarbejde et godt CV er afgørende for at skabe et stærkt førsteindtryk i jobansøgningsprocessen.

Læs mere »

Den Gode Jobsamtale: En Guide til At Imponere og Sikre Jobbet

Jobsamtalen er et afgørende øjeblik i din jobsøgning, hvor du får muligheden for at vise, hvorfor du er den ideelle kandidat for stillingen. Dette er din chance for at overbevise arbejdsgiveren om, at dine færdigheder, erfaringer og personlighed er et perfekt match for virksomheden.

Læs mere »