Hos Vikarkonsulenterne er mennesket i fokus.


Vores historie 

Vores team af erfarne medarbejdere, der kombinerer en solid vagtuddannelse med specialiseret viden inden for det socialpædagogiske felt, er klar til at træde til, uanset hvor behovet måtte opstå. Vi arbejder både hjemme hos borgeren og på institutioner eller bosteder og kan endda stille boliger til rådighed, hvis det er nødvendigt.

Selvom vores historie begyndte med en fokus på pædagogiske specialopgaver tilbage i 2014, har Vikarkonsulenterne udvidet vores ekspertise og portefølje. I dag omfavner vores team en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor:


  • Skærmning
  • Psykiatriske patienter
  • Udviklingshæmmede
  • Domsanbragte
  • Misbrugere
  • Reaktive borgere
  • Bosteder, opholdssteder og bofællesskaber

Vi tror på, at mennesket er i centrum, og vi værner om både vores vikarer og samarbejdspartnere. Vores mål er ikke bare at løse opgaverne, men at skabe meningsfulde relationer og bidrage positivt til vores samfund.

Vores rejse fra det "Pædagogiske Vagtværn" til Vikarkonsulenterne har været præget af passion, engagement og en dedikation til at levere kvalitetsservice.

Det klarer vi med et stærkt fagligt team med erfaring indenfor familie terapi, chok- og traumeterapi, handicaphjælp, sygeplejerskefaget, sagsbehandling, mentor og misbrugskonsulenter.

I dag har Vikarkonsulenterne udvidet deres portefølje af engagerede vikarer til at favne andre arbejdsopgaver indenfor:

  • Lager og logistik opgaver som pluk, pak eller kørsel med maskiner

  • Eventarrangementer, hvor der er behov for fx bartendere og personale til andet forefaldende arbejde

Vi tilbyder også længerevarende vikarløsninger, ved langtidssygemeldinger, kursusforløb eller hvis I ønsker at en vikar, der indgår fast i vagtplanen.

Ønsker I vores vikarservice kan I finde vores kontaktinformationer her.


Vores værdier

Personlige relationer


Vi lægger vægt på personlige relationer med vores kunder og vikarer. Relationer der gør, at vi kan matche de rette vikarer med den rette virksomhed og arbejdsopgaver. Vikar konsulenterne består af et tæt-knyttet team, hvor personlig og direkte kontakt altid er i fokus

Dit lokale valg


Vi elsker Fredericia og har alle vores relationer i Trekantsområdet. Både vores vikarer og virksomheder bor her, så der er kort afstand mellem arbejdspladsen og vikaren

Tryghed og ansvar


Du kan trygt slippe bekymringerne og overlade os ansvaret i rekrutteringsprocessen. Vi holder altid et personligt møde med alle vikarer inden start, og matcher jer i fællesskab med en vikarløsning, der dækker jeres behov, så I får en vikar, der trives på jeres arbejdsplads

Lokalt Engagement og Stærke Bånd i Fredericia


Vi elsker Fredericia – vi er Fredericia, og vores netværk er her.

Fredericia er en by, hvor der både er plads til natur, byliv og erhvervsliv. Byens historiske volde og strand skaber en unik balance i hverdagen, og den centrale placering gør det nemt at nå Danmarks ydre byer.

Som virksomhed har vi en dyb kærlighed til Fredericia. Vi er stolte af at være det lokale valg og engagerer os aktivt i det lokale forenings- og erhvervsliv. Vores fokus er på at skabe stærke bånd og støtte vores fællesskab.

Vi ser mennesket i centrum og matcher lokale talenter med virksomheder, der har brug for pålidelige vikarer. Hos os får du en partner, der forstår dine unikke behov og arbejder for at skabe værdi for både din virksomhed og vores by. Sammen gør vi Fredericia stærkere.

Vores team

Kennet

Direktør

Kennet er organisationens krop. Han laver/plejer relationerne til virksomhederne og er lidt af en kendis i Fredericia.

Han er en ildsjæl, der brænder for den enkeltes udvikling, særligt for dem der ofte bliver overset i samfundet eller døjer med særlige sociale udfordringer.

Kennet er uddannet pædagog og har mere end 25 års erfaring som mentor for socialt udsatte.

Nicoline

Administrationsassistent


Nicoline er organisationens hjerte og holder pulsen på alles trivsel. Hun er den første kontaktperson I møder, og det er hende, der tager akuttelefonen på alle tider af døgnet. Hun hopper selv gerne i arbejdstøjet og har også erfaring indenfor det socialpædagogiske felt.

Nicoline er også limen, der holder Vikarkonsulenterne sammen og holder overblikket i hverdagen.

unsplash