Social og Sundhed

Søger i erfarne og kompetente vikarer til social- og sundhedssektoren?


Vores social og sundhedsfaglige personale er kernen i vores arbejde i Vikarkonsulenterne, og vi har mange års erfaring med levering af fagligt dygtige vikarer til blandt andet bosteder og psykiatriske afdelinger. 

Vores vikarer er uddannede som bl.a. pædagoger, SSA’er, SSH’er, familieterapeuter, chok- og traumeterapeuter, handicaphjælpere, sygeplejerske, sagsbehandler, mentor, misbrugskonsulenter og generelt sundhedspersonale, foruden et antal meget erfarne ufaglærte med specialer inden for specifikke områder.


Vi har særlig erfaring med:


  • Skærmningsopgaver - 2:1/1:1 dækning i lokalt regi eller eksternt hus
  • Psykiatriske patienter
  • Misbrugsproblematikker
  • Udadreagerende borgere
  • Bosteder


Vi tilbyder også skræddersyet  vikartilbud til lige netop jeres behov,  både hvad angår opgavetype og fagspecifikke kvalifikationer. 

For at både i og kollegerne er trygge i samarbejdet, tilstræber vi altid, at det er velkendte vikarer der kommer ud til jer. Erfaringsmæssigt, ved vi at det også forkorter oplæringstiden, til gavn for alle.

Har i akut brug for en vikar, kan i ringe til os på vores vagttelefon på 26 85 40 40. Telefonen er åben 24/7 og vi dækker 95% af disse henvendelser.Få vikar nu

 
 
 
 
Social og Sundhed
Lager og logistik
Håndværker
Event+
 
 
unsplash