Søger du fleksibilitet og frihed i din hverdag?


Så er et vikarjob den ideelle løsning for dig. Vikarkonsulenterne er et effektivt og professionelt vikarbureau, der hjælper dig med at finde et vikariat, der tilgodeser dine ønsker og behov, så du kan få en højere grad af frihed i din hverdag. 

Uanset om du jonglerer med studie, tager et sabbatår eller søger nye udfordringer på fuldtid eller deltid, så har vi et job tilpasset til lige netop din livsstil. 

Der er mange fordele at hente i et vikarjob, som du ikke får i en traditionel fastansættelse, så hvorfor ikke tage det første skridt til et job med mere fleksibilitet og frihed allerede i dag?

Vores specialistområder

Social og sundhed

Pædagoger
Sygeplejersker
Social og sundhedsassistenter
Social og sundhedshjælpere
Sagsbehandlere
Handicaphjælpere

Lager, logistik og produktion

Pluk/pak medarbejdere

Operatører

Lagermedarbejder

Lagerassistent

Lagerforvalter

Logistikmedarbejder

Disponenter

Truckfører

Produktionsmedarbejder

Gartnerimedarbejdere

Event plus

Scenebygger

Rengøring

Barpersonale

Vagtpersonale

Runners

Shut-Down

Håndværkere

Tømrer

Smed

Maler

Byggepersonale

Elektriker

Kloakmester

Udtalelser fra vores vikarer

Joe

Uddannet pædagogisk assistent

Fuldtidsvikar siden 2014

“Arbejdet med specialiserede pædagogiske opgaver har været en utrolig rejse for mig. Ikke alene værdsætter jeg den fleksibilitet, det giver, men jeg finder også en enorm tilfredsstillelse i at kunne gøre en forskel i andres liv hver dag. I øvrigt er det helt særlige ved jobbet er det bånd, jeg har dannet med mine kolleger. Sammen tackler vi udfordringer, fejrer sejre og vokser både personligt og fagligt. Jeg kunne ikke have bedt om et bedre team at være en del af."

unsplash