Vikarservice


Vi tilbyder både akutte og længevarende vikarløsninger fx. ved langtidssygemeldinger, ferie eller barsel til konkurrencedygtige priser. Vikarkonsulenterne er et professionelt og effektivt vikarbureau, der leverer kompetente vikarer fra dag til dag inden for en bred vifte af brancher og opgavetyper.

For at i er trygge i samarbejdet, tilstræber vi altid, at det er velkendte vikarer der kommer ud til jer. Vi ved at det også forkorter oplæringstiden, til gavn for alle.


Har i akut brug for en vikar, kan i ringe til vores vagttelefon på + 45 26 85 40 40. Telefonen er åben 24/7 og vi dækker 95% af disse henvendelser.Personlig og professionel kommunikation 

Vi lægger vægt på personlige relationer med vores kunder og vikarer. Relationer der gør, at vi kan matche de rette vikarer med den rette virksomhed.

 

Dit lokale og trygge valg 

Vi har et stort lokalt netværk og mange relationer i trekantsområdet. Med vikarer i området, har vi også kort til arbejde.


Kvalificerede vikarer til tiden

Tiden er afgørende, når du pludselig står og mangler en vikar. Vi står klar med de rette vikarer til tiden. Du kan altid ringe til vores faste vagttelefon 24.timer i døgnet.


Derfor skal i vælge os


Kontakt os nu