Vi tilbyder professionel rekruttering af højt kvalificerede medarbejdere


Har I brug for en pålidelig rekrutteringspartner, der tilfører værdi til jeres virksomhed? Hos Vikarkonsulenterne er vi eksperter i rekruttering af kvalificerede vikarer til konkurrencedygtige priser. Vi minimerer risikoen for dyre fejlansættelser, der kan påvirke din virksomheds drift og indtægter negativt. Tiden er afgørende, når du pludselig mangler en vikar eller ønsker at rekruttere den rette medarbejder. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan finde den perfekte løsning til jeres virksomhed. 

Vil du tale med en rekrutteringsmedarbejder eller har spørgsmål om vores rekrutteringstjenester? 

Ring til os på 26 24 02 72, send os en mail på info@vikarkonsulenterne.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 


Har du akut brug for personale, kan du ringe til vores vagttelefon døgnet rundt på 26 85 40 40. 
Sådan foregår rekrutteringsprocessen.


  • Når I vælger os til at hjælpe med rekruttering, starter vi altid med et møde, hvor vi sammen sætter rammerne for jeres ønsker og behov til den kommende medarbejder eller vikar. Vi diskuterer kandidatprofilen, erfaring, kompetencer og målsætninger. Efter mødet bliver I tilføjet til vores kundekartotek.


  • Når I har behov for en ny medarbejder, kontakter I os. Vi finder den rette kandidat, og I godkender profilen.


  • Herefter kan I vælge at ansætte direkte efter en jobsamtale eller starte med et vikariat på minimum 3 måneder. Efter vikariatet kan I vurdere, om I ønsker at fastansætte medarbejderen.


  • Hvis I starter med et vikariat, sender vi løbende mails med potentielle ansøgere, så I altid har et overblik over jeres muligheder.


  Vi lægger vægt på tryghed i samarbejdet og stræber altid efter, at I arbejder sammen med velkendte ansigter. Vi ved, at det forkorter oplæringstiden og sikrer, at samarbejdet bliver så givende som muligt for begge parter.


  Anbefalinger fra samarbejdspartnere

  Tinghøj/Kernen


  “Servicen kan man ikke sætte en finger på - der er smil i stemmen og handling bag ordene, selv efter lukketid. Vikarkonsulenterne er lydhøre overfor de medarbejdere, man har brug for at hyre ind og er i stand til at matche de rette profiler til vores behov.” 


  - Kernen, Bosted i Fredericia


  EventC


  “Deres professionelle og dedikerede team har leveret stærke løsninger og altid formået at finde de helt rigtige folk til os  - selv ved akutte behov. Vikarkonsulenterne er fleksible og stabile, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dem.”


  - Event C, Eventbureau i Fredericia 


  Samtank


  “Siden vores samarbejde startede, har Vikarkonsulenterne konsekvent leveret højt kvalificerede og pålidelige vikarer, med en bemærkelsesværdig evne til at hurtigt tilpasse sig vores arbejdsmiljø og kultur.”   - Samtank, Oliefyrs- og gasservice i Fredericia