Vi tilbyder professionel rekruttering af højt kvalificerede medarbejdere



















  • Vi starter altid med et møde, hvor vi i fællesskab lægger os fast på ønsker og krav til jeres nye medarbejder eller vikarer. Her taler vi bl.a. om kandidatprofil, erfaringsniveau, kompetencer og målsætninger. Efter mødet opretter vi jer i vores kundekartotek.


  • I kontakter os, når I skal bruge en ny medarbejder. Vi finder den rette kandidat, og I godkender profilen.


  • Herefter kan I vælge, om I vil fastansætte direkte efter en jobsamtale, eller om I vil ansætte kandidaten i et vikariat på min. 3 måneder. Derefter vurderer I, om I ønsker at fastansætte medarbejderen.


  • ved rekruttering af medarbejder, kan i vælge at ansætte direkte efter jobsamtale eller ansætte i et vikariat i 3 måneder, med mulighed for fastansættelse derefter.


  • Starter I med et vikariat, sender vi løbende mails med potentielle ansøgere.


Vi prioriterer tryghed i samarbejdet og tilstræber altid at det er velkendte ansigter som I arbejder sammen med. Vi ved også at dette forkorter oplæringstiden, så begge parter får mest muligt ud af samarbejdet.



Har I brug for en pålidelig rekrutteringspartner, der tilfører værdi til jeres virksomhed? Hos Vikarkonsulenterne er vi  eksperter i rekruttering af kvalificerede vikarer til konkurrencedygtige priser, hvilket minimerer risikoen for dyre fejlansættelser, der kan påvirke din virksomheds drift og indtægter negativt.  Tiden er afgørende, når du pludselig mangler en vikar eller ønsker at rekruttere den helt rigtige medarbejder. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan finde den helt rigtige vikarløsninger til jeres virksomhed.

Vil du tale med en rekrutteringsmedarbejder eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så sidder vi klar ved telefonen på: 26 24 02 72 eller mail: info@vikarkonsulenterne.dk

Har du akut brug for personale, kan du ringe til vores vagt og akuttelefon døgnet rundt på: 26 85 40 40. 



Sådan foregår 

Kontakt os

 
 
 
 
 

Udtagelser fra samarbejdspartnere

Tinghøj/Kernen


Jeg er planlægger på en institution, der gør brug af Vikarkonsulenterne, når jeg har vagter, jeg ikke kan få dækket internt.

Vikarkonsulenterne er et effektivt vikarbureau, der kan stille med vikarer indenfor få timers varsel. En sms eller et opkald, og så går Nicoline i gang. Hun kan håndtere ordrer på mange vagter over flere uger. Og skulle vikarerne pludselig have brug for at få fri, så er hun hurtig til at melde et skift i vikarerne ud.

Nicoline er en sand tryllekunstner i at få et puslespil til at hænge sammen, og så smitter hun med sin lattermilde facon, selv om jeg ændrer tingene med kort varsel. Servicen er der ikke at sætte en finger på, den er i top.

Vi har arbejdet sammen med Vikarkonsulenterne aktivt siden april 2021, og jeg har endnu ikke mødt en sur mine eller et surt ord. Tværtimod er der smil i stemmen og handling bag ordene. Tværtimod er der smil i stemmen og handling bag ordene. Selv efter lukketid. Samarbejdet med Vikarkonsulenterne er altid med fokus på at få dækket de åbne vagter man har brug for at få dækket.

Vikarkonsulenterne stiller med vikarer, der er smilende og går til opgaverne uden at tøve.

Vikarkonsulenterne er lydhøre overfor de medarbejdere, man har brug for at hyre ind og er i stand til at matche behov med personlighed/type.

Som planlægger kan jeg klart anbefale Vikarkonsulenterne.


EventC


Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Vikar Konsulenterne som vores vikarleverandør til nattevagter, scenefolk, barpersonale m.m.

Deres professionelle og dedikerede team har leveret stærke løsninger og altid formået at finde de helt rigtige folk til os – selv ved akutte behov.

Vikar Konsulenterne er fleksible og stabile, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dem.

En stor anbefaling herfra.


Samtank


Vi hos Samtank ønsker at udtrykke vores taknemmelighed og tilfredshed med de ydelser, vi har modtaget fra Vikarkonsulenterne, specielt i forbindelse med udlejning af smede til vores virksomhed.

Siden vores samarbejde startede, har Vikarkonsulenterne konsekvent leveret højt kvalificerede og pålidelige smede, der ikke kun har demonstreret fremragende faglig dygtighed, men også en bemærkelsesværdig evne til hurtigt at tilpasse sig vores arbejdsmiljø og -kultur.

Gennem deres omhyggelige udvælgelsesproces og forståelse for vores specifikke behov har Vikarkonsulenterne spillet en stor rolle i flere af vores projekter.

Vi værdsætter den professionalisme og personlige service, vi har oplevet, og vil uden tøven anbefale Vikarkonsulenterne til enhver virksomhed, der søger kvalificeret og pålideligt smedepersonale.

Driftsleder – Rene – Samtank


unsplash