Vi tilbyder pædagogisk personale til at indgå i normeringen til almindelige vikar opgaver, håndtere udfordrende adfærd, sikkerhed, samt skabe tryghed og ro- for både beboere og personale. Alle vores medarbejdere har de rette pædagogiske kompetencer.


Vores personale har stor erfaring i at håndtere konfliktfylde situationer ved at anvende en konfliktforebyggende tilgang.

Derudover er vores pædagogiske personale også rustet til at tackle fysiske konflikter da en del af medarbejderne via deres uddannelser inden for vagt, politi og militær, kan håndtere disse situationer.

Vores målsætning er dog altid at undgå magtanvendelser via dialog og konfliktforebyggende tilgang.Vi kan træde til som akut enhed med få timers varsel men også som partner i længervarende samarbejde. Vi tilstræber altid at være konkurrencedygtig på pris og ikke mindst på proffesionalisme og fagligheden.
De pædagogiske metoder tilpasses i samråd med bostedet, efter den enkelte opgave. Alle metoder har afsæt i pædagogisk og psykologisk teori, som passer til borgeren/problemstilling.
Vores kunder er: regioner, institutioner, kommuner, bosteder, døgninstitutioner og psykiatrien.